Badrum planering – hur går det egentligen till?

badrum Hada

Planera ditt badrum – Vardagens lilla oas

För att få till det optimalt så krävs en del planering av badrummet. För visst är det så att ett nytt och fräscht badrum står högt på önskelistan hos många bostadsägare. Vem drömmer inte om att få tillgång till lite vardagslyx i ett av bostadens mest använda rum? Något som är väldigt viktigt, förutom känslan och designen som man söker, är att fundera på vilka behov ert hushåll har. Ta en stund och fundera på vad du irriterar dig på med ditt befintliga badrum. Är det kanske att det är för lite förvaring? Eller är det svårstädat? Saknar ni dusch eller badkar? Är ni många som ska samsas om utrymmet så kanske ni vill ha dubbla handfat?

Vi hjälper er att planera ert badrum

Vårt råd är att ni funderar igenom vad ni verkligen behöver i det första läget. Utifrån det så hjälper vi er med planering av ert nya badrum på ett sätt som kommer göra er glada i många år framöver. Idag finns det så många härliga material och smidiga inredningar att vi kan skapa ert drömbadrum både vad det gäller funktionalitet och ert utseende. Med era önskemål och vår expertis kan vi tillsammans skapa en miljö som ni kan leva och trivas i många härliga år framöver.

Vi hjälper er i ert val av kakel & klinkers, dusch & duschväggar, badkar, toalett och blandare. Kort sagt vi kan bistå med allt du behöver för ditt nya badrum.

Kontakta oss för att boka en badrumsplanering.

Välkommen in till oss så hjälper vi er att uppleva ert badrum på ett helt nytt sätt.

badrumsblandare

Kvalitet och design

Badrum med det där lilla extra

Trendigt badrum

Klassiskt eller Trendigt?

Stilren design som håller genom åren.

Smarta badrum

Smart badrumsförvaring

Smarta lösningar på vardagliga problem