Garderob – planering av din förvaring

Hallgarderob

Planera din garderobsförvaring

Börjar det bli rörigt i garderoberna? Finns det inte tillräckligt mycket plats för att du ska kunna få en överblick av vad du har, och vad du saknar? Naturligtvis kan det bero på att det finns för många saker på en för liten yta. Ibland kan det till och med vara svårt att se vad man ska göra sig av med, om man inte kan få en klar överblick. Ofta handlar det om att man saknar en tydlig struktur i sina förvaringsutrymmen. Då menar vi inte att det ligger saker överallt, utan att de platser som du har tillgång till i garderoben, inte är särskilt anpassade för det som ligger där. Med garderobsinredningar som är specifikt anpassade för olika typer av förvaring, sparar man inte bara plats utan gör det även lättare att hålla en tydlig struktur i det långa loppet. En bra utformad garderobsinredning gör det självklart att inte placera skjortor och blusar på fel plats. Det blir lika självklart som att man inte sätter skorna på hatthyllan.

Om ni funderar på förvaring i era befintliga garderober eller om ni funderar på att skaffa ny förvaring så hjälper vi er. Vi har ett brett sortiment och en djupgående kunskap som kommer att underlätta er vardag. Vi tror att orden – älskling, var är mina jeans? Inte kommer att yttras i ert hem igen.

Välkommen att kontakta oss när det gäller förvaring!

Planera din garderob

Visualisera din nya garderob

Sätt dig ner med våra duktiga medarbetare som hjälper dig att skapa en garderob som passar just dina behov.

Smarta garderobslösningar

Praktiska garderobsinredningar

Hjälp dig själv att hålla ordning i din garderob med hjälp av enkla, smarta lösningar i din garderob.

Kontor garderob

Mer än bara kläder

Garderober erbjuder förvaring till så mycket mer än bara kläder. Ordna förvaringen i kontoret, barnrummet och hallen!

Drömmer du om en Walk-In Closet?

Vi har väl alla någon gång fantiserat om en stor garderob där allt hänger snyggt på rad. En öppen klädförvaring där dina t-shirtar ligger snyggt uppradade och färgmatchade i utdragbara trådbackar. Men det är nog just det, en dröm, i alla fall för oss vanliga dödliga. Vad vi däremot kan hjälpa dig med är att komma en bra bit på vägen mot att få din härliga och exklusiva garderob att bli en funktionell och lättöverskådlig plats att välja dagens outfit på.

Behöver du hjälp?

Om du har någora frågor eller vill beställa en offert kan du kontakta mig direkt.

Agnetha Alexandersson

0303 – 79 95 96 |  agnetha@harasbyggvaror.se

Behöver du hjälp?

Om du har någora frågor eller vill beställa en offert kan du kontakta mig direkt.

Angelica Bredland

0303 – 79 94 64 |  angelica@lysekilstra.se