Vi hjälper dig skapa ditt drömkök!

Ballingslöv kök

Köksplanering

För många är köket det pulserande hjärtat i ett hem. Det är här man samlas oavsett om det är sprakande fest eller trivsam vardag. Att planera ett kök är inget man bör göra i en handvändning. För att göra det enklare för dig så erbjuder vi därför köksplanering.  Väldigt ofta är en renovering eller nybygge av ett kök en av de största investeringarna du kommer att göra i ditt hem. Man bör därför tänka igenom noga vilka behov man har och vad man vill ha ut av sitt kök. Om du har ett kök idag, vad fungerar och vad fungerar inte? Vad saknar du när du lagar mat till familjen eller festen? Är kylskåpet alltid fullt? Har du inte tillräckligt med arbetsytor när du bakar? Ju mer man tänker igenom vad man verkligen behöver, desto bättre fungerande kök får du. Du kanske kan fråga vänner och bekanta vad de inte tänkte på, eller ångrade, när de beställde kök?

Ju mer ni funderat på vilka behov ni har, desto bättre kan vi hjälper att skapa ert optimala drömkök. Vilken typ av köksluckor och bänskiva vill ni ha? Vill ni ha en eller två diskhoar? Ska diskhon vara planlimmad eller underlimmad? Det är många frågor som ska besvaras. Det är därför vi finns! Vi använder vår erfarenhet och kompetens inom köksplanering och hjälper er genom att ge råd och tips på hur man bäst kan uppnå det ni söker med ert kök. Vi planerar därför köket tillsammans med er och skapar en arbetsmiljö som är funktionell, samtidigt som vi tar i beaktande era önskemål om design och utseende.

Välkommen in till oss så hjälper vi er att uppleva ert kök på ett helt nytt sätt.

Planera nytt kök

Köksplanering

Vi planerar och designar ditt nya kök i vår digitala köksimulator, så du verkligen kan få en känsla av hur ditt kök kommer bli. Och en fast prislapp. Vår erfarna personal sitter ner på tu man hand med dig och hjälper dig att flytta köket från dina drömmar till verkligheten.

Vitvaror till kök

Vitvaror som håller

Köp kök med eller utan vitvaror. Vi har kvalitetsvaror från kända märken, med lång livslängd och lång garanti. Så att ditt kök känns nytt länge!

Smarta lösningar kök

Detaljerna gör skillnad

Det som skiljer ett extra välfungerande kök från ett ordinärt kök är detaljerna. Vi har en mängd smidiga lösningar på dina vardagsproblem. Och givetvis även de detaljerna som “bara” är snygga.

Boka tid med personlig köksdesigner

Kontakta oss så hjälper vi dig att skapa ditt nya kök!

Ballingslöv kök

Behöver du hjälp?

Om du har någora frågor eller vill beställa en offert kan du kontakta mig direkt.

Tommy Kihl

+46 303 799481  |  tommy@harasbyggvaror.se