En av Sveriges äldsta bygghandlar – Anno 1919         |         Köp online på Bolist  – Hämsta hos oss i butik         |         Personlig service

En del av
Återförsäljare Bolist

Lysekils trä
Hem » Handla hos Bolist – Hämta hos oss

Handla online – Hämta på Bolist Lysekil – Stora Höga – Stenungsund

Harås bolist

Bygghandel på nätet och i butik

Vi är medlemmar i Sveriges största bygg- och järnvaruhandel – Bolist. Tillsammans är vi över 200 lokala butiker runt om i vårt vackra land. Detta ger oss styrkan av att kunna vara både lokalt förankrade samtidigt som vi kan hålla ett sortiment och en servicenivå som ett enormt byggvaruhus.

Det är enkelt och smidigt att handla hos Bolist.se och sedan hämta dina varor i någon av våra butiker i Lysekil,  Stora Höga eller Stenungsund!

Utvecklingen går fort framåt och idag kan du i lugn och ro titta på Bolist sortiment i din dator eller mobil. Du kan till och med sitta på bussen och beställa hem både trall och fönster online! När du väljer att handla dina byggvaror Online på bolist.se så kan du vid din order välja att få varorna levererade direkt till vår butik. Du får besked när dina varor kommit till oss. Sen är det bara att komma hit och hämta. Varför inte passa på att strosa runt i vår butik när du ändå är här? Kanske hittar du något annat du behöver eller som du har glömt.

Detta helt utan några som helst fraktkostnader!

Naturligtvis finns det möjlighet till leverans via ombud eller hemleverans också. Det enklaste sättet för dig att se vilka leveransalternativ det finns att välja på samt deras kostnader, är direkt i din varukorg när du handlar online. Är du osäker på leveranser och frakter eller vill veta innan du börjar handla så rekommenderar vi att ni under Kundservice på Bolists hemsida, läser igenom vad som gäller för det alternativ som passar just dig bäst. Det kallar vi för ett bra byggvaruhus på nätet!

Visst är det smart! Du kan handla online och ändå stötta ditt lokala företag.

Låt oss plocka ihop din beställning

  • Beställ på nätet, hämta i butik.
  • Se utbudet på nätet, köp direkt i butik.
  • Boka på nätet, få leveransens hem.
  • Fri frakt till butik
Bolist Harås bygg Lysekil trä