Kök, badrum, uterum och garderober

Kök renovering

Vi planerar och beställer ditt nya kök, badrum eller uterum

Hur överför man bilden man har i huvudet av sitt drömkök, badrum eller nya uterum till verklighet? Det vet vi! Vi har nämligen lång erfarenhet av att förverkliga drömmar inom byggnation. Våra specialister tar er målande bild av vad ni längtar efter och adderar sin samlade kunskap inom byggnation, praktiska lösningar och designtänk. Allt för att ge er en så perfekt lösning som det går utifrån era givna förutsättningar om pris och utseende. Vi kan till exempel ge er värdefull input om material, funktionalitet och kostnadsbesparingar redan innan själva bygget ens har börjat. Det sparar er som kunder både tid, pengar och gråa hår.

Vissa typer av modifieringar på bostäder kräver också bygglov och andra handlingar som kan vara svåra att navigera sig igenom för en lekman. Här kan vi också hjälpa till med att lotsa er igenom den byråkratiska djungel som det kan innebära att tex söka bygglov. Vi är givetvis uppdaterade med alla de senaste lagar och regler som gäller för byggprojekt av denna sorten.

Vi har dessutom ett stort nät av leverantörer vilket ger er valfrihet, inspiration och trygghet. Oavsett om ni vill att vi ska projektleda ert drömbygge eller bara vill ha hjälp med inspiration och materialval. Då är vi er lokala kontakt och leverantör.

Så varför inte kontakta oss för ett inledande möte där vi kan känna varandra på pulsen och hitta den perfekta lösningen för ditt kök, badrum eller uterum.

Köksplanering

Trött på ditt gamla kök? Vi kan hjälpa dig att planera och bygga ditt nya drömkök med ordentlig förvaring, stora arbetsytor och dessutom i snygg design!

Badrumsplanering

Längtar du efter ett nytt badrum? Kanske ett litet hemmaspa med mysbelysning och golvvärme? Vi finns här och hjälper dig i både det lilla och det stora beslutet.

Garderobsplanering

Vill du få ordning och struktur i dina garderober eller i annan förvaring? Vi kan hjälpa er med att hitta effektiva lösningar som gör ditt liv lite enklare!

Trädgårdsplanering

Känns trädgården övermäktig eller fungerar den inte för era behov? Vi kan hjälpa dig att planera din trädgård så den passar din livsstil!